Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  20 Comments

  1. Remi Boon

   Wij hebben de afgelopen maanden 3 x bij jullie gegeten, waaronder 2x tijdens het weekend. Alle keren was het eten voortreffelijk en de bediening zeer vriendelijk. Een punt van aandacht is dat gasten in het restaurant in het weekend zeer lang moeten wachten op het eten. Met name met kleine kinderen is dit vervelend. De afhaalklanten hebben dan duidelijk prioriteit. Het zou jammer zijn als klanten om die reden jullie voortreffelijke restarant zouden mijden.

   1. Tjing Hu

    Beste klanten van Oostgarden,

    Hartelijk dank voor jullie bericht. Ontzettend blij te weten dat jullie ons restaurant meerdere malen hebben bezocht. Wij waarderen jullie mening en zijn blij met de aandachtspunt. En onze excuses dat jullie lang hebben moeten wachten. Hier gaan wij in het vervolg zeker aandacht aan besteden. We zien jullie graag weer terug bij ons in het restaurant. Groeten, Oostgarden

  2. aad v.d. Voort

   goedemiddag
   Wij hebben voor zaterdag 29juli aziatisch buffet besteld waarbij de spullen rond drie uur alvast gebracht worden. Is het mogelijk om dan ook alvast de mini loempia’s en kerrie driehoekjes te krijgen zodat wij deze als snacks alvast aan onze gasten kunnen serveren? Graag even een bevestiging via de mail of tel. gr. Aad en Ineke v.d. Voort

   1. Tjing Hu

    Beste heer Ted Franke,
    Ontzettend leuk om uw reactie te lezen.
    Wij zijn heel erg blij dat u ons eten lekker vindt.
    Om in het restaurant te eten hoeft u niet te reserveren.
    U bent altijd van harte welkom.

    Groetjes,

    Oostgarden

  3. Fam vd Beukel

   Goedemorgen,

   Gisteren de bestelde maaltijd voor +/- 50 personen afgehaald +  een maaltijd voor de kids. Het was perfect, alles stond netjes klaar op de afgesproken tijden ( inclusief warmhoud bakken). Helemaal top !!!  Bedankt.

  4. L.J. Boogaard

   Ik heb gisteren met twee collega’s prima bij jullie gegeten. Maar heb ook wel een verbeterpuntje.
   Wij wilden n.l. een rijsttafel voor 3 i.p.v. 2 (zoals standaard op de kaart). Dat kon niet werd ons gezegd; de oplossing volgens jullie personeel was een rijsttafel voor twee met een extra gerecht.
   Mij leek een rijsttafel voor 2 maal 1 1/2 niet zo heel erg moeilijk, maar dat was onmogelijk. Waarom??
   Iets klantvriendelijker resp. flexibeler zouden wij gewaardeerd hebben

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *